header_comp

Praktiskt arbete Fårgård

Här är kursen för dig som har en större eller en mindre fårbesättning eller för dig som vill arbeta mer praktiskt med din hund för att kunna vara behjälplig på gårdar. På denna kursen lär du dig läsa får och bygger en baskunskap omkring vallningen. Här lägger vi inte samma fokus på linjer och precision som inom tävlingsvallningen, samtidigt så har du stor nytta av denna kurs även om du vill tävla med din hund. Peter stöttar dig i hur du ska tänka praktiskt i arbetet med din hund. Behöver fåren byta fält, gå över trafikerad väg, fållas in, sorteras eller lastas. Vad är det för regler som gäller vid flytt av får vid trafikerade gator. Du får stöd i hur du skall bygga hanteringsrännor / anläggningar. Hur kan du effektivisera arbetet med hjälp av din hund. Kursen är riktad till alla som vill arbeta tillsammans med sin vallhund på ett annorlunda och roligt sätt. Vi växlar praktiskt arbete med teori. 

Instruktör: 
Peter Nilsson

Datum 2022:
 

Plats: Lerkulan 2, Skinnskatteberg
Tid: 09.00-16.00 (inkl. lunch 1 tim, medtag egen mat)
Lunchrum/Micro/Toalett finns att tillgå i vårt hus.
Pris: 1200 kr / Pers / Dag, inkl moms 
 
Kursen kan bli inställd om vi får in för få anmälningar eller om vädret ej tillåter vallning vintertid. Vi tar in max 5 pers / kurs.

För anmälan till kursen och bokning av boende - fyll i formuläret till höger (scrolla ner via mobil) så återkommer vi med en bekräftelse så snart som möjligt.

Betalning sker till Nordea PlusGiro: 913906-4 Faktura skickas ut via mail och betalning oss tillhanda 1 vecka före kursstart.

Kallelse och information skickas ut via mail så snart du är anmäld till kursen.


Vid frågor kontakta: stina@lerkulansvallcenter.se


Köpvillkor
Integritetspolicy


Företaget innehar F-skattsedel

 

Bokning

  • Fyll i datumen för önskat kurstillfälle
  • Berätta kortfattat om dig själv och din hund. Tidigare erfarenhet av vallning. Var bor ni?
  • Boendealternativ ser du under övernattning där du bokar ditt boende själv.