header_comp

NYHET

Här är kursen för dig som har en större eller en mindre nötgård eller för dig som vill arbeta mer praktiskt med din hund för att kunna vara behjälplig på gårdar. På denna kursen lär du dig läsa nöten och bygger en baskunskap omkring vallningen. Här lägger vi inte samma fokus på linjer och precision som inom tävlingsvallningen, samtidigt så har du stor nytta av denna kurs även om du vill tävla med din hund. Peter stöttar dig i hur du ska tänka praktiskt i arbetet med din hund. Behöver djuren byta fält, gå över trafikerad väg, fållas in, sorteras eller lastas. Vad är det för regler som gäller vid flytt av nöt vid trafikerade gator. Du får stöd i hur du skall tänka vid hanteringen på gården. Hur kan du effektivisera arbetet med hjälp av din hund. Kursen är riktad till alla som vill arbeta tillsammans med sin vallhund på ett annorlunda och roligt sätt. Vi växlar praktiskt arbete med teori. 


Instruktör: 
Peter Nilsson

Datum 2022:


Plats: Hillevi Dybeck, Ältetorp, Askersund
Tid: 09.00-16.00 (inkl. lunch 1 tim, medtag egen mat)
Pris: 1500 kr / Pers / Dag, inkl moms 


För anmälan till kursen - fyll i formuläret till höger (scrolla ner via mobil) så återkommer vi med en bekräftelse så snart som möjligt.

Betalning sker till Nordea PlusGiro: 913906-4 Faktura skickas ut via mail och betalning oss tillhanda 1 vecka före kursstart.

Kallelse och information skickas ut via mail så snart du är anmäld till kursen.

Vid frågor kontakta: stina@lerkulansvallcenter.se


Lerkulans Vallcenter innehar F-Skattsedel


Köpvillkor
Integritetspolicy

BOKNING

  • Fyll i datumen för önskat kurstillfälle
  • Berätta kortfattat om dig själv och din hund. Tidigare erfarenhet av vallning. Var bor ni?