header_comp

IK1 => IK2-Kurs KlÄMMESTORP

Detta är en kurs för dig som tävlar på IK1-nivå men vill ta steget vidare till IK2-nivå, eller för dig som vill börja tävla IK1. En IK1/IK2-kurs är för dig som vill träna inför tävling. Här kör vi mycket teknik. Övar på de moment ni upplever att ni har svårast med att klara av. Vi tränar hämt, fösning på linjen i olika svårighetsgrader,  övergångar, fålla och delningar. Vi kör träningsbanor där Peter berättar hur domaren dömer de olika momenten. Du har din hund i hand och kan arbeta lös med hunden. Kursen är även för dig som inte vågat dig ut på tävlingsbanan än men har som mål att våga tävla med din hund. Eller för dig som redan börjat tävla men behöver stöd i att förbättra dina resultat. Peter jobbar för att hitta samarbetet mellan hund och förare. Sänka stressnivån hos både hund och dig som förare. Vi lägger stor vikt vid god djurhantering.

Vi håller till i vackra Klämmestorp hos Ann & Isi Awes. Där finns 50 ha varierande terräng, en större träningsfålla på 90 X 40. Vi har även 90 st tackor att tillgå. Boende finns att hyra, där var och en fixar sin egen mat. Du tar med lakan och handduk.

Vi tar in max 6 pers / kurs.

Kurserna är i två dagar så du kan inte anmäla dig för enbart en dag.


Datum Klämmestorp 2024:
8-9 maj - fullbokadTid: 09.00-16.00 (inkl lunch 1 tim, medtag egen mat) 
Pris: 1200 kr / dag / pers, inkl moms & resan
Boende: 250 kr / natt (du kan ställa husvagn / husbil på gården 250 kr / dygn)
Intrång: 300 kr / dag / hund
Boende / Intrång swishas till Ann Awes: "Fårhagens" 1231640192
Plats: Klämmestorp 3, Sandhem - (åk efter GPS då det finns två orter som heter Klämmestorp) Huset ligger till höger när du kommer in i allén, rött trähus. 


För anmälan till kursen och bokning av boende - fyll i formuläret till höger (scrolla ner via mobil) så återkommer vi med en bekräftelse så snart som möjligt.

Betalning sker till Nordea PlusGiro: 913906-4 Faktura skickas ut via mail och betalning oss tillhanda 1 vecka före kursstart.
Intrångsavgift / Boendekostnad swishas till Fårhagens: 123 164 01 92 

Kallelse och information skickas ut via mail så snart du är anmäld till kursen.


Vid frågor kontakta: stina@lerkulansvallcenter.se


Lerkulans Vallcenter innehar F-Skattsedel

Köpvillkor
Integritetspolicy

Bokning

  • Fyll i datumen för önskat kurstillfälle
  • Berätta kortfattat om dig själv och din hund. Tidigare erfarenhet av vallning. Var bor ni?
  • Boendealternativ ser du under övernattning där du själv bokar ditt boende.