header_comp

Övernattning

Brukshotellet i Skinnskatteberg, ca 4 km till Lerkulans Vallcenter

Bokningar till Brukshotellet Annexet gör kunder till Lerkulans Vallcenter per telefon
+46 (0)222 - 419 19 eller e-post: info@brukshotelletskinnsberg.se

Hotellet skickar bokningsbekräftelser till gäster via e-post. Betalning sker i förskott med kreditkort eller swish (instruktioner i bokningsbekräftelsen). Notera att Lerkulans kunder har mellan 21 – 30% rabatt jämfört med andra hundgäster och tar inget extra för att ta emot hundar och hundhagar och matskålar finns att låna gratis. Ett exklusivt erbjudande för våra kunder är att Brukshotellet erbjuder plats i flerbäddsrum till lägre priser. Pris för plats i flerbäddsrum är 350 kr/natt (ej återbetalningsbar bokning) eller 420 kr/natt (fri avbokning fram till 1 dag innan ankomst). Normalpriser för eget rum med fri avbokning är från 715 kr/natt och väljer ni att boka med ett icke återbetalningsbart alternativ så får ni 20% rabatt och eget rum priser varierar då från 595 till 895 kr.

Frukost finns som tillval och kostar 50 kr / pers / frukost. Ni kan även boka lunchlådor, husmanskost med bra sallad till. Vill ni så kan hotellet lägga undan en lunchlåda med ert namn som ni sedan kan värma till middag.
Gäster har fri tillgång till kökspentry (med bl.a. gästkyl/frys, mikro, kaffekokare), bastu, gym, utegrillplats m.m. Gratis parkering och wifi.
Mer info om hotellet finns på:
https://brukshotelletskinnsberg.se


Liens Camping Riddarhyttan
har stugor för uthyrning till förmånligt pris. 
Uppge att du har hund när du bokar boende här.
Perfekt om du kommer med husbil eller husvagn.
www.lienscamping.se
Telefon: 0222-13555