header_comp

Övernattning

Brukshotellet i Skinnskatteberg, ca 4 km till Lerkulans Vallcenter

Bokningar till Hundhotellet Annexet gör kunder till Lerkulans Vallcenter per telefon 
 +46 (0)222 - 419 19 eller e-post: info@brukshotelletskinnsberg.se

Hotellet skickar bokningsbekräftelser till gäster via e-post. Betalning sker i förskott med kreditkort eller swish (instruktioner i bokningsbekräftelsen). Notera att Lerkulans kunder har ett specialerbjudande vilket innebär att ni inte betalar extra för hundar som andra hundgäster gör. Detta innebär upp till ca 35% rabatt jämfört med andra hundgäster och storleken på rabatten beror på vilket rum ni väljer och hur många hundar ni har. Notera också att hundhagar och mat/vattenskålar finns att tillgå gratis.

Vi erbjuder 4 olika rumstyper, singel, dubbel, trebädds och fyrbäddsrum med dusch och wc i korridor. Pris per rum och natt är från 595 kr/natt. Notera att vi erbjuder två olika bokningsalternativ, ett med fri avbokning inklusive frukost och ett som är ej avbokningsbart exklusive frukost som är 20% billigare än normalpriset.

Frukost ingår alltid i priset när du väljer det fria avbokningsalternativet annars så kostar frukosten som tillval 95 kr/person/frukost. Ni kan även boka lunchlådor, husmanskost eller ett urval av 4 olika sallader på vardagar. Vill ni så kan hotellet lägga undan en lunchlåda med ert namn som ni sedan kan värma till middag. Vi har även ett urval av frysta maträtter lagade i restaurangköket.

Gäster har fri tillgång till gästkökspentry (med bl.a. gästkyl/frys, mikro, kaffekokare), bastu, gym, utegrillplats m.m. Gratis parkering, wifi och kaffe/té.


Mer info om hotellet finns på:
https://brukshotelletskinnsberg.se/
Tommy 
+46 (0)222 - 419 19Liens Camping Riddarhyttan
har stugor för uthyrning till förmånligt pris. 
Uppge att du har hund när du bokar boende här.
Perfekt om du kommer med husbil eller husvagn.
www.lienscamping.se
Telefon: 0222-13555